Gras tussen je Tenen…

Fantastische naam hè? Heerlijk, dat grassige gevoel tussen je tenen. Ik zal je wat meer vertellen!

Dat zachte gevoel van fris groen gras tussen je tenen. Ik vind het fantastisch. Wat ik ook fantastisch vind is ‘Do it Yourselven’. Een naam voor mijn blog was daarom ook niet zo moeilijk te bedenken.

Op Gras tussen je Tenen deel ik leuke en simpele Do it Yourself projecten. Wekelijks deel ik artikelen die in het teken staan van lekker creatief bezig zijn op het gebied van lifestyle, interieur en kids. Ik laat je zien hoe leuk het is om zelf iets te maken! Daarnaast laat ik je ook een kijkje nemen in mijn leven en schrijf ik over alles wat me bezig houd en wat ik leuk vind.

Maar wie ben ik dan?

aboutfoto

Ohja! Ik ben Sanne natuurlijk! Geboren in 1986 en samen met Nick (the Boy) en Saar (the Kid) woon ik in het hartje van Delft.

Altijd maar Do it Yourselven
Mijn grootste issue in het leven is dat wanneer ik door een hippe winkel wandel, ik altijd bij mezelf denk: Dat kan ik ook zelf maken! Tegelijkertijd is het ook datgene waar ik het beste in ben en het leukste vind om te doen.

Maar ik kan heus ook andere dingen
Zo kan ik koffie drinken en taart eten als de beste, wijn drinken én dansen tegelijk. Ben ik met veel plezier bezig in ons tuintje en maak ik verder heel veel rommel.

Wil je Gras tussen je Tenen volgen?

Dat lijkt me ontzettend leuk! Want door Gras tussen je Tenen te volgen ben je altijd als eerste op de hoogte én help je mijn blog te laten groeien.

Wil je meer over me weten of heb je een vraag? Mail me dan via het contactformulier.