What’s on my Desk?

HT1

Soms koop ik nieuwe ‘craft’ items maar is het bijvoorbeeld te weinig of te klein voor een hele Shoplog. Toch miste ik een manier om mijn nieuwe items met jullie te delen. Daarom kom ik met een nieuw artikel idee, namelijk ‘What’s on my Desk?’ Hierin laat ik zo nu en dan zien wat voor rommel en prullaria ik nu weer op mijn bureau heb liggen.

HT2

En vandaag staan mijn nieuwe tapejes van Hema in de spotlights! Ik kocht ze afgelopen maandag en ik kon de kriebel in mijn vingers niet weerstaan. Ik kocht een set van tien nieuwe washi tapes en twee rollen fluoriserend duct tape. Vooral die laatste vind ik onwijs cool! Al weet ik nog niet helemaal waarvoor ik het wil gaan gebruiken, haha!

HT3

Mooi hè ;-)?

HT4 HT5

Dus dat is eigenlijk wat er momenteel op mijn bureau ligt. Overigens ligt er natuurlijk nog wel meer op mijn bureau. Ik besef me trouwens dat ik nog helemaal niks heb laten zien van hoe mijn Craftroom nu is. Ook lijkt het me zelf wel leuk om het een en ander uit mijn Craft stash aan jullie te showen. Wat vind jij ervan? En zou je dit dan willen zien in foto’s of in een filmpje? Laat het weten bij de comments!