Snailmail Cadeautjes: 8 Fantastische Ideeën!

Vandaag15

Snailmail! Prachtige enveloppen gevuld met lange brieven, lieve kaartjes en de mooiste en grappigste brievenbus cadeautjes. Zelf verstuur ik niet heel veel snailmail, gewoon omdat ik er niet zoveel tijd voor heb. Toch vond ik het wel heel leuk om na te denken welke mini cadeautjes je mee kunt sturen voor iemand. Het is verbazingwekkend veel wat je allemaal mee kunt sturen in een envelop. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Knijpertjes

Vandaag15

Je vindt ze bij Hema, Dille & Kamille en vaak rond Kerst in heel veel andere winkels: Knijpertjes. Zelf heb ik verschillende knijpertjes maar vooral de knijpertjes van Dille & Kamille (met die Aziatische poppetjes) vind ik echt heel cute. Ze zijn lekker licht en dus hartstikke leuk om mee te sturen met de post.

Tape

Vandaag12

Je weet dat ik, net als alle andere creabea, dol ben op Masking Tape. Dus als jij weet dat de ontvanger ook dol is op tape, wat let je om dan een rolletje van dat prachtige tape mee te sturen? Het heeft precies de juiste grootte en het juiste gewicht om jouw snailmail net wat leuker te maken. In plaats van Masking Tape kun je natuurlijk ook andere soorten tape meesturen zoals Tape van Stof of gekleurd plakband.

Knopen

Vandaag13

Van mijn oma kreeg ik een tijdje geleden een fantastisch oud doosje met knopen. Dit is mij erg dierbaar dus ik zal ze niet snel wegdoen. Toch kwam ik hierdoor op het idee dat knopen echt ideaal zijn om mee te sturen met de post. Met behulp van een lijmpistool kun je knopen op een leuk kaartje lijmen. De ander kan de knopen er zo afpulken en gebruiken voor een leuk DIY projectje. Heel leuk voor iemand die bijvoorbeeld dol is op kleding maken :D!

Stickers & Poëzieplaatjes

Vandaag14

Altijd al heb ik een zwak gehad voor stickers en poëzieplaatjes. Deze zijn natuurlijk ideaal bij het versturen van post. Ze nemen amper ruimte in beslag en zijn vederlicht. Geweldig! En trouwens, wanneer je leuke stickers en plaatjes aan de post toevoegt, heb je ook grote kans dat de ander helemaal zin krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Wat voor jou misschien wel weer een dik gevulde envelop betekent ;-).

Slinger van Papier

KL16

Ik heb natuurlijk al veel vaker geblogd over hoe je heel simpel een slinger van papier kan maken. Ook dit vind ik echt een fantastisch klein cadeautje. Hoe leuk is het om iemand een leuke verjaardagskaart te sturen met zo’n mooie slinger erbij? Fantastisch dus!

Thee & Koffie

Vandaag17

Al zolang ik me kan herinneren kreeg ik een zakje thee bij de post die ik ontving. Zelf dronk ik in die tijd nog helemaal geen bijzondere smaakjes, dus des te leuker was het om op deze manier lekkere smaakjes thee uit te proberen. Stuur jouw lievelingsthee eens mee en kijk eens wat de ander ervan vindt. Of maak zelf leuke theezakjes en maak er een kaart van! Ook kun je kiezen voor zakjes instant koffie, of wat dacht je van chocolademelk? Yum!

Samples & Maskertjes

Vandaag16

Hoe leuk is het om een lekker masker op te sturen naar iemand, of allerlei samples van parfum en cremes? Ik zou het wel weten! Zelf heb ik altijd een bakje in de badkamer lade liggen met alle samples die ik krijg wanneer ik bijvoorbeeld parfum koop. Uiteindelijk doe ik hier niks mee, maar het is wel onwijs leuk om dit op te sturen!

Pompoms

Pomtis14

Een tijdje terug maakte ik Pompoms van Zijdepapier en dit is natuurlijk hartstikke leuk om mee te sturen als brievenbuscadeautje. Maak de pompoms, maar vouw ze niet uit. Hang er een briefje aan met hoe de ontvanger van jouw snailmail de pompom verder uitvouwt en op kan hangen. Hoe leuk en gezellig is dat!