Shoplog | Flying Tiger

shoptig03

Blij verrast was ik toen ik erachter kwam dat Den Haag nu ook in het bezit is van fantastische winkel: Flying Tiger! En nog leuker, maar 5 minuutjes fietsen bij mijn werk vandaan! Daarom fietste ik vorige week heel rap in mijn pauze naar Flying Tiger. En euh… ik kwam niet met lege handen terug op mijn werk.

shoptig02

Echt, ik vind het zo’n gave winkel met zo’n leuk, wisselend en verrassend assortiment! Het is net een soort Action en Ikea, maar dan net wat hipper en soms ook wat duurder. Je moet wel een beetje kritisch kijken. Soms wordt je een beetje ‘verleid’ door de rondje prijsjes, terwijl het product in een andere winkel ook wat goedkoper te krijgen is. Maar als je net zo bent als ik, loop je eerst een rondje door de winkel en gooi je je mandje vol. Om vervolgens nóg een rondje te lopen en alle spullen die je niet nodig hebt weer terug te leggen :D.

shoptig01

Maar laten we het verhaal vooral niet veel te lang maken en lekker naar mooie foto’s gaan kijken. Dit is namelijk wat ik kocht!

shoptig04

Er was een heel assortiment met deze appeltjes. Waaronder deze fantastische deken. Ik vind hem echt fabulous! Saar slaapt nog steeds met een dekentje en lakentje in haar ledikant, maar de standaard afmeting dekentjes worden wat klein. Fleecedekentjes zijn daarom qua formaat heel erg fijn en ook nog eens lekker warm. Ze vindt hem geweldig en hij past met de mooie felle kleurtjes ook erg leuk in haar kamertje.

shoptig10

Ook de theedoeken met appeltjes gooide ik meteen in mijn mandje. Ik vind ze super leuk! En ondanks dat we een vaatwasser hebben, heb je nooit genoeg theedoeken. Toch?

shoptig07

Nu het ’s ochtends weer wat later licht wordt ben ik niet vooruit te branden. Vaak ga ik op de fiets naar mijn werk in Den Haag, maar soms heb ik daar écht geen zin in. Liever nestel ik me lekker in de tram met een muziekje, boekje én mijn nieuwe thermosbeker!

shoptig06

Omdat ik nooit genoeg papier kan hebben… Zijdepapier! In een lekker neon roze kleur die haast niet vast te leggen is op de foto. Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet. Maar weet je, ik word gewoon onwijs hebberig van mooie papiertjes!

shoptig08

Yay! Ze verkopen bij Flying Tiger écht Gras tussen je Tenen inpakpapier! Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen ;-).

shoptig09

Omdat ik nu een overload heb aan Masking Tape, ben ik maar overgestapt op het inslaan van Duct Tape. Tsja… of dat nou zo’n goed idee is (ik bedoel, waar laat je al die meuk)? Maar echt echt echt, deze hippe tape met snorren moest gewoon in mijn mandje.

shoptig05

Mooie bruine cadeaulabels. Omdat ik zoveel cadeaus uitdeel. Altijd. Echt hoor!

Ik heb super leuke dingen gekocht en ik ben er heel, heel erg blij mee! Wat heb jij weleens voor leuks gekocht bij Flying Tiger?