Nieuw | Scalloped Circle Punch

Punch9 Woohoo! Eindelijk heb ik een Scalloped Circle Punch. En ik ben er zo blij mee dat ik me bedacht dat ik er gewoon een heel artikel aan ga wijden hier op Gras tussen je Tenen. Voor de mensen die ik nogal afschrik met de benaming van dit bizarre apparaat, wees niet gevreesd! De Scalloped Circle Punch is niet meer dan een pons. Een pons in de vorm van een rondje met een kartel randje. En ja, daar ben ik super happy mee! Punch1 Ik kocht mijn pons bij Pipoos. Ja, hij was €12,95 en dat lijkt best een lieve duit voor ‘zomaar’ een pons. Ik heb er daarom ook best een tijdje over nagedacht om hem aan te schaffen. Ik heb namelijk genoeg kleine ponsen en daar doe ik niet zoveel mee. Uiteindelijk kon ik het toch niet meer houden en heb ik hem gekocht. En ik ben er zó blij mee! Punch2 Punch3 Wat me gelijk opviel was dat hij vrij zwaar is. Uiteindelijk is dat ook best logisch, je kan namelijk door vier tot vijf blaadjes tegelijk ponsen. Punch4 Zoals je ziet is de pons groot. Behoorlijk groot. Wanneer ik hem gebruik, gebruik ik hem ook op de manier zoals je een perforator gebruikt. Punch5

Zo ziet de achterkant eruit. Dat doorzichtige plaatje kun je uitschuiven. Ik ben er nog niet helemaal achter waar dit voor dient. Ik denk dat je er voor kan kiezen om de geponsde rondjes er nog even in te laten zitten. Al zou ik niet weten waarvoor. Weet iemand waar dit voor dient?

Punch6 Punch7

En heel simpel pons je mooie rondjes met een kartelrandje.

Punch8 Punch9

Het lijken net likkoekjes, vind je ook niet?

Mocht de pons door de tijd heen een beetje bot worden, het is tenslotte toch een soort mes, dan kun je een paar keer door aluminiumfolie ponsen. Wanneer de pons niet meer zo soepel ‘loopt’, kun je ook een aantal keer door een velletje bakpapier ponsen. Leuk zeg, dat wist ik niet!

Ja, ik ben er super blij mee! Mocht je je afvragen wat je allemaal kunt maken met deze pons? Kijk dat eens op Pinterest, daar vind je namelijk een hoop leuke ideeën!