Mijn week in Foto’s | #3

week303

Pfew. Ik ben echt super moe! Gisteren vierden we Saar haar tweede verjaardag en was het echt een gigantisch volle bak. Nu zitten we in een rommelig huis met een overload aan nieuw speelgoed. Tijd om even mijn hoofd leeg te maken en lekker een blogje te schrijven over mijn afgelopen week. Lees je mee?

week301

Ik heb alvast wat dingen gezaaid. Inmiddels staat de boel weer binnen en groeit het aardig hard! We moeten nodig de tuin gaan opruimen want dan kan ik weer lekker gaan zaaien in de volle grond!

week302

Oeps! ’s Ochtends werden Saar & ik wakker en we hadden geen brood meer in huis. Nick en ik zijn nooit zo handig met boodschappen doen en het is ook niet onze grootste hobby. Ik keek of Saar pap wilde eten en ze vond het nog steeds heerlijk!

week303

Een oud neon oranje dinosaurusje uit Nick zijn dinosaurus collectie :D.

week304

Voor Saar haar verjaardags keukentje maakte ik nog wat versie broccoli, mjum!

week305

Brood was weer in huis, maar toen was het beleg weer zo goed als op :D. Ik roerbakte dus maar een uitje, wat peultjes, paprika, pijnboompitjes en husselde daar wat chilisaus en gefrituurde uitjes doorheen. Was ook heel lekker!

week306

Wat feestversiering voor Saar haar verjaardag.

week307

En Saar knutselde heerlijk mee!

week308

Ik maak eigenlijk nooit echt foto’s meer van haar, maar dit is Uffie!

week309

Op woensdagavond nadat we Saar op bed hadden gelegd was het tijd om haar keukentje in elkaar te zetten en in te richten. Dit is voor nu het resultaat. Ik wil nog wat aanpassingen gaan doen, maar ik had geen tijd meer, haha!

week310 week311

En op donderdagochtend was het dan eindelijk zo ver! We mochten Saar zingend wakker maken. Al was ze eigenlijk al wakker, haha! Ze was trouwens razend enthousiast toen ze haar keukentje zag en wilde direct spelen.

week312

Dit is het printje van haar verjaardagsjurk. Toen ik dit jurkje zag was ik op slag verliefd en wist ik dat ik deze wilde kopen als verjaardagsoutfit. Het stond haar prachtig.

week313

In de middag wilden we wat gaan doen met Saar. Als het mooi weer was wilden we lekker gaan wandelen in het bos of op het strand maar het regende. We zijn naar Kids Playground gegaan, een overdekte speeltuin hier in Delft.

week314

Lief meisje in haar mooie jurkje.

week315

Saar vond het echt prachtig, alleen was na een uurtje al hartstikke moe.

week316

En eh… totaal uitgevloerd.

week317

En ja hoor, ze mocht natuurlijk kiezen wat we gingen eten. Dat werden ‘tatjes’. Vonden Nick en ik trouwens ook helemaal niet erg!

week318

En lekker een bak yoghurt toe!

week319

Billy had een Kitchenaid gekregen voor zijn verjaardag en had suikervrije Carrot Cake gemaakt, bomvol met allemaal lekkere dingen als dadels en goji bessen. Het was heerlijke taart!

week320

Vrijdag had ik een soort sollicitatiegesprekje. Ik had gesolliciteerd maar was afgewezen helaas. Degene die was uitgekozen bleek uiteindelijk toch voor een andere baan te gaan, dus werd ik weer opgebeld. Het voelde een beetje maf, maar ik ga toch voor deze baan. Ben ik weer een half jaar voorzien van werk én leuke collega’s (want ik heb er vorig jaar ook al even gewerkt ;-)).

week321

Het taartenbakfeest kon gaan beginnen. Ik bakte voor het eerst een succesvolle biscuit! Daarna probeerde ik het nog een keer en ook die was fantastisch gelukt! Later deze week komt het recept online van de super lekkere taart die ik maakte voor Saar haar verjaardag.

week322

Sinds de zomertijd is ingegaan is Saar erg moe. Ze valt ’s avonds vrij laat in slaap, is ’s ochtends vroeg wakker en doet korte middagslaapjes. Je merkt echt aan d’r humeurtje dat ze gewoon moe is. Af en toe zet ik haar dan even lekker op de bank met kussentjes en een dvd’tje. Even bijkomen!

week323

Haaaaai! Ik zit lekker in mijn bontjas onder een dekentje ook lekker televisie te kijken!

week324

Nog meer beslag maken voor nog meer taart!

week325

Guppie

week326

Keukentje bij daglicht.

week327

Afgelopen zaterdag werd mijn oma 80 jaar en vierde het in een zaal met heel veel lekker eten. Het was erg gezellig! Hier zaten we in de auto. Saar zit altijd achter mij.

Van Saar haar verjaardag gisteren heb ik alleen foto’s gemaakt met mijn fototoestel. Het was zo onwijs druk dat ik bijna mijn telefoon niet in mijn handen heb gehad. Het was druk, maar erg gezellig! In de middag brak de zon door en hebben we lekker buiten voor de deur gezeten met buren en kon Saar lekker spelen met haar nieuwe speelgoed. Ze is zo onwijs verwend! Ze is al heel de ochtend druk aan het spelen met al haar nieuwe speeltjes. Ik geniet ervan!

Veel van deze foto’s plaats ik ook op Instragram. Wil je de foto’s eerder zien, dan kun je me volgen! Dat lijkt me hartstikke leuk!