Mijn week in Foto’s | #2

MLIF215

Oei. Ik heb mijn blog onwijs verwaarloosd afgelopen week. Ik voel me er best een beetje rot onder. Vooral tegenover iedereen die regelmatig hier even een kijkje komt nemen. Ik hoop het bloggen deze week weer op te pakken. Echt! Maar voor nu, lekker even een aantal foto’s van mijn afgelopen week.

MLIF201

Nick was vrij op tweede paasdag. We maakten ruim een liter sap met onze juicer. Voor het eerst met bietjes en het was heerlijk!

MLIF202

Lekker een broodje met avocado, zout & peper, olijfolie, citroensap en alfalfa. Ik denk dat dit een van mijn lievelingsbroodjes is.

MLIF203

Nog een sapje! Hier zat alleen fruit in! Lekker met appel, grapefruit, sinaasappel en citroen.

MLIF204

Onderweg naar Zoetermeer. Ik had via Marktplaats een archiefkast gevonden die gratis af te halen was. Eentje die ik heel graag wilde hebben! We moesten hem alleen zelf naar beneden tillen en wat bleek? Die mevrouw woonde in een maisonette woning op de derde verdieping, dus het was een hele toestand om die (zware!) kast naar beneden te tillen. Uiteindelijk heeft ze toch geholpen.

MLIF205

Toetje bij mijn moeder! Parfait van kaneel met stukjes gekarameliseerde kaneel, een brownie met gesmolten chocolade aan de binnenkant en een soort bonbonnetje. Alleen dat laatste was niet zelf gemaakt.

MLIF206

Deze kussensloop van Hema wil ik!

MLIF207

Bij Hema zag ik Paper Straws! Ik heb ze niet meegenomen (I know, dat zal dan wel weer zo’n ding zijn waar ik later spijt van krijg en dat ze dan nergens meer te vinden zijn). Ik heb nog een overload aan rietjes.

MLIF208

Ik had twee afspraken in Den Haag en even tijd tussendoor. Cadeautje voor een vriendinnetje gekocht en even een kleine Bambino gedronken bij de Coffee Company. Ik hou van de Bambino!

MLIF209

Woohoo! Ik kocht een Scalloped Circle Punch!

MLIF210

En ik begon met het haken van een kleedje met mijn zelfgemaakte Zpagetti.

MLIF211

Mmmm. Risotto met spinazie, kipfilet en geitenkaas.

MLIF212

Hier in Delft gaat een fantastische winkel openen. Namelijk Klieder! Er was een winactie en ik heb gewonnen! Ik heb een waterfles gewonnen van Life Factory in de kleur Raspberry!

MLIF213

Saar wil de hele dag graag ‘bouwen’. Daarmee bedoelt ze spelen met mijn tape.

MLIF214

En als Saar gaat ‘bouwen’ neem ik even de tijd om een cadeautje in te pakken.

MLIF215

Ik ponste uit mooi en verschillend papier allemaal rondjes. Ik heb er een slinger van gemaakt die ik later deze week nog deel.

MLIF216

Ik sliep samen met Saar een nachtje bij mijn moeder. Nick had nachtdienst, dus veel gezelliger zo bij mn moeder! Het komt weinig voor dat ik slaapfoto’s van haar kan maken. Maar nu sliepen we samen op dezelfde kamer, dus kon het weer!

MLIF217

Op vrijdagavond gingen we weer gezellig met vriendinnen eten. We zijn allemaal (oud-) collega’s en eten eens in de zoveel tijd met elkaar bij iemand thuis. Over twee weken gaan we ook naar Antwerpen met zijn allen om daar te shoppen, te stappen en het heel gezellig te hebben. We zijn heel verschillende meiden, maar daarom klikt het denk ik ook zo goed. Van links naar rechts zie je Roos, Naemi, Kirsten, ik en Jan eh… Dzana ;-).

MLIF218

Nog meer sap! Ik ga weer even aan de multivitaminen van mijn weerstand is bagger!

MLIF219

Zaterdag hadden we een verjaardag van zoontje Levi van vrienden. Saar vond het prachtig om op de stoel te zitten. Het was al lekker rustig toen we er waren dus de kids konden lekker spelen.

MLIF220

Saar en ik kregen van mijn moeder een bakvorm met Hello Kitty hoofdjes. Donderdag wordt ze 2 jaar dus dat worden Hello Kitty taartjes ;-).

MLIF221

Saar is helemaal fan van de uitnodiging van Levi dus die moest ook op de bank ‘zitten’ toen we een broodje aten.

MLIF222

& een laatste foto van gisteren. Lekker met zijn drietjes een stukje naar Den Hoorn gewandeld. Dit vind ik zo’n leuk plekje langs de Buitenwatersloot.

Aankomende week is Saar jarig en wordt ze twee jaar! Super leuk! Ik moet nog wel wat voorbereidingen doen nog, ook rondom haar verjaardagscadeau. Maar dat zal vast goed komen!