Mijn week in Foto’s | #1

Insta101

Ik ben even klaar met zegeningen tellen. Niet omdat ik geen zegeningen meer kan tellen. Juist ben ik dagelijks heel dankbaar voor de kleine dingen. Ik vind het concept leuk, maar leuker leek het me om gewoon mijn wekelijkse foto’s met jullie te delen. Zo geef ik toch wat meer een kijkje in mijn leven. Deze week de kick-off!

Insta101

Heerlijk. Een koffie verkeerd drinken en een tijdschrift lezen in de bieb.

Insta102

Ik wil voor in mijn Craft Room een bureau op maat maken. Nadat ik naar de bieb was geweest ben ik even bij Gamma gaan kijken hoe ik dit het beste kan maken. Ik denk dat ik deze plankendragers ga gebruiken.

Insta103

En waarschijnlijk gewoon een MDF plaat die ik op maat laat zagen en wit schilder.

Insta104

Op dinsdagavond kijk ik, heel fout, naar Barbie. Nick en ik kochten ons jeugdsentiment, Double Dip.

Insta105

We gingen een dagje naar Beekse Bergen. Ik heb hier alleen foto’s gemaakt met mijn gewone spiegelreflex camera. Bovenstaande auto reden we net Delft uit. Heerlijk even weg met zijn drietjes.

Insta106

Ik heb de Zpagetti die ik maakte geverfd. De boel zit alleen onwijs in de knoop. Ik kom er later deze week op terug ;-).

Insta107

Boodschappenlijstje voor de markt. Ik hou van de markt.

Insta108

Ik ben de laatste tijd veel dingen aan het maken van Vilt. Het werd tijd dat ik mijn doos met vilt even ging opruimen. Zoals je kunt zien zat er wel meer in dan alleen maar vilt :P.

Insta109

Ik ben weer helemaal in de ban van mijn juicer. Lekkere frisse en gezonde sapjes!

Insta110

Lekker met appel, sinaasappel, wortel en bleekselderij.

Insta111

Saar is dol op boterhammen met pindakaas en hagelslag. Net als ik. Check even die lekkere polsjes.

Insta112

Nick had avonddienst dus dan maak ik van het avondeten met Saar vaak een feestje. We aten pannenkoeken. Met hagelslag en roomboter, mijn lievelingscombi!

Insta113

Lekker op de bank met een cappuccino.

Insta114

& bij het ontbijt weer een cappuccino en weer een lekker zelfgemaakt sapje.

Insta115

Ik had de Passion niet op televisie gekeken, want ik wist niet echt of het aan mij besteed was. Toen Saar sliep keek ik de herhaling en ik vond het super!

Insta116

Saar is dolblij met haar ‘Titty’ (ja, zo noemt ze die dingen ;-)} speldjes.

Insta117

Weer vers fruit gescoord op de markt voor frisse sapjes.

Insta118

Klooien met Zoutdeeg.

Insta119

Ik hou van de liefde.

Insta120

En als laatste, kijk hoe lief Saar TV kijkt. Zo gaat ze altijd zitten, het is haar ultieme chill houding. Ik vind het heel tof!

Ik hoop dat je het leuk vindt om op deze manier een kijkje te nemen in mijn week. Ik ga aankomende week wat meer foto’s proberen te maken. Veel van deze foto’s plaats ik ook op Instragram. Ik vind het super leuk als je me volgt. Fijne week!