Mijn Favorieten | Craft Items

Favo1

Dit blog zou niet bestaan als ik niet dol was op alles wat te maken heeft met lekker ‘Do it Yourselven’. Het leukste van DIY’en vind ik vooral dat je altijd bezig bent met prachtige materialen en hele fijne ‘hulpjes’. In deze post ga ik mijn meest favoriete ‘Craft Items’ met je delen. Gewoon die kleine dingen die het DIY’en zo ontzettend fijn maken!

Craft Papier

Favoz2

Met stipt op één staat natuurlijk dat prachtige, bruine, knisperende ‘Craft’ Papier. Als je mij al wat langer leest dan weet je dat dit mijn lievelings papier is om mee te werken. Ik houd van de bruine kleur (terwijl ik verder niet echt hou van bruin!), de structuur, het sobere… ik kan het niet uitleggen maar ik vind het gewoon GEWELDIG! Met dit papier wil ik ook het liefst eindeloos slingers van papier en papieren zakjes maken. Of eindeloos cadeautjes inpakken. Jaaa! Ik hou van dit papier :D!

Naaimachine

naaimachine

Mijn ‘good old naaimachine’ is ook echt een groot favoriet. Ik kreeg de naaimachine van mijn oma en ik noem hem mijn lieve ‘oldtimertje’. Ik geloof dat deze oude baas er al heel wat naai uurtjes op heeft zitten. Ondanks dat hij zo af een toe een ‘steekje’ laat vallen, ben ik er nog steeds zo blij mee. Als je vroeger tegen mij had gezegd dat ik later heel vaak achter de naaimachine zou kruipen, had ik je keihard uitgelachen. Ik? Naaien? Eh… Nou, zo zie je maar!

Masking Tape

Favo1

Ik ben niet de enige die dol is op Masking Tape. I luvvv it! Ik kan niet anders zeggen! Je kunt er prachtige dingen mee maken, je kan er je mooiste foto’s mee ophangen en het blijft gewoon heel goed zitten. En dan hebben we het nog niet eens over de meest fantastische printjes. Het liefst praat ik de hele dag over Masking Tape en zit ik er de hele dag mee te knutselen.

Paper Punch

Punch9

Oftewel gewoon de normale ‘Pons’. Sinds ik mijn Scalloped Circle Punch (haha, mond vol!) kocht zijn hij (of zij? Liever een hij ;-)) on-af-scheidelijk! Ik vind het een geniaal ding. Heerlijk om gewoon even met je verstand op nul honderd rondjes te ponsen, of tweehonderd, of driehon… Oké, je begrijpt mijn punt. Ik hou gewoon van ponsen!

Fineliners

Favoz1

Vroeger was ik dol op tekenen en bracht ik het er ook best aardig vanaf. Inmiddels teken ik niet meer zoveel, maar als ik teken dan gebruik in het liefst Fineliners. Ik heb ooit eens een setje gekocht bij Lidl, die ontzettend lijkt op een setje van Stabilo. Je zou denken dat de kwaliteit hierdoor minder is, maar dat is dus absoluut niet waar. Ik vind het heerlijke pennen en ik zou ze voor geen goud meer willen missen.

Het zal me niks verbazen als er een aantal dingen zijn die ik ben vergeten. Als ik heel eerlijk ben, ben ik gewoon dol op álles wat met DIY’en te maken heeft. Of nee, dat is niet helemaal waar. Ik heb een hekel aan alles wat met 3D kaarten te maken heeft ;-). Dus eh… ja, dit waren mijn favorieten! Wat zijn die van jou?