Madeira | #1

Yay! Ook wij gaan dit jaar nog lekker een week op vakantie! En we gaan naar Madeira, een eiland van Portugal. In december, de week voor Kerst, en oh… ik heb er zoveel zin in! De laatste keer dat we écht op vakantie zijn geweest is toch alweer twee jaar geleden. Voordat ik zwanger was van Saar zijn Nick en ik nog drie weken naar Mexico geweest. Hierna ging alles in een sneltreinvaart; zwanger, huis kopen… daar ging ons spaargeld ;-). Maar nu gaan we toch heerlijk een nog een week weg met zijn drietjes.

Naar dat bejaardeneiland? Tsja, ik heb gelezen dat Madeira wordt gezien als een eiland waar opaatjes en omaatjes hun pensioen uitzitten. Ik zie eerder een prachtig eiland met een ruig landschap wat ik wil gaan ontdekken. Nick en ik willen al jaren naar Madeira, maar gingen toch steeds ergens anders heen. Nu wilden we een week weg en niet te ver vliegen. Tsja… die keus was dus snel gemaakt.

Nu is het dus enkel nog de nachtjes aftellen voordat we gaan. En de reis natuurlijk een beetje voorbereiden. We gaan vliegen en ik ben een pussy als het gaat om vliegen. En nu gaat er ook nog eens een dreumes mee van (tegen die tijd) 20 maanden. Ai! Als dat maar goed gaat, hihi!

Mijn verwachtingen? Die zijn groots! Ik hoop toch echt wel op wat meer zonuren dan hier in ons kikkerlandje en wat minder regenuren. Al is dat laatste misschien niet echt een reële gedachte aangezien we op een eilandje vertoeven. Ook hoop ik gewoon op lekker karren in een huurautootje, veel lekker eten & drinken, genieten van een ander land, shoppen in Madeiriaanse supermarkten (lees hier meer over mijn voorliefde voor supermarkten) en zwemmen in het binnenzwembad van ons hotel.

Wat ik niet ga doen? Mijn laptop meenemen en bloggen vanuit Madeira. Wat ik ook niet ga doen? Twitteren, instagrammen en Facebooken. Weg met de verslavingen, dat komt wel als ik weer terug ben in Nederland. Natuurlijk ga ik er wel keihard aan werken om ervoor te zorgen dat jullie op mijn blog niks te kort komen. Ik hoop heel veel leuke kerst DIY’s te schrijven zodat jullie gefröbel lekker door kan gaan.

Ben jij weleens op Madeira geweest?

Klik op afbeelding voor de bron