Lentekriebels

spring

Jeetje, wat was het toch heerlijk de afgelopen twee dagen. Dat weer! Niet te geloven! Wat is het lang koud en guur geweest. Dan komen deze warme lentedagen toch echt als cadeautjes. 

Gisteren was een fijne lentedag. Ik had een hele fijne afspraak met Janneke van Boter, Meel en Eieren omdat we samen een super leuk idee hebben voor onze blogs. We hadden afgesproken in Villa Augustus omdat ze daar de lekkerste chocoladetaart hebben en het gewoon een geweldig mooie plek is. Helaas kreeg ik een migraine aanval dus moest ik op een gegeven moment gewoon maar naar huis. Ik vond het jammer, want wat had ik graag nog even in het zonnetje gezeten daar.

Sinds Saar gewoon lekker met de pot mee eet, eten we vaak wel een stuk vroeger dan we voorheen gewend waren. Meestal zitten we toch wel rond half 6 of 6 uur aan tafel. Gisteravond was het nog licht nadat we klaar waren met eten. Ik besloot Saar d’r jasje en laarzen aan te doen en samen nog even in de achtertuin aan de slag te gaan. Zij een beetje spelen en ik alvast wat dode planten weggooien. Totdat we hoorden dat er aan de voorkant in de straat een bellenblaasfeestje was met de buurkindjes. Saar heeft heerlijk buiten gespeeld voor het slapen gaan. Wat was het lekker om zo ’s avonds na het eten lekker buiten te zijn. In plaats van dat ik normaal gesproken een inkak moment krijg na het eten voelde ik me nu lekker fris en energiek.

Ik heb helemaal zin om weer een beetje te gaan klussen, lekker in de tuin aan de slag te gaan, groenten te gaan kweken, bloemen te kweken, op te ruimen, schoon te maken, frisse lente- en zomergroenten te eten, sapjes te maken en weer lekker veel te DIY’en.

Wat is het leven toch lekker!

Bron foto