Ik ben weer terug… Met een gratis eBoek!

Cover

Haai lieve lieve lieve allemaal! Daar ben ik weer! Ik weet het, het heeft afschuwelijk lang geduurd. In de afgelopen maanden heb ik nog 2x een artikel online gezet en daarvoor was er een bizar lange radio.. eh, blogstilte.

Stil heb ik trouwens niet gezeten. Nou ja, ik heb best wel veel stil gezeten eigenlijk de afgelopen weken. Ik ben op vakantie geweest en heb erg genoten van het mooie weer. Maar daarnaast heb ik ook mijn eerste gratis eBoek geschreven. Doe het effe Zelf. Wow!

Ik heb er een beetje een kriebel van in mijn buik, want ook al is het een gratis eBoek, ik vind het toch best spannend om iets anders te delen dan ‘normaal’. Ik hoop ook maar dat alles goed gaat, maar ik denk het wel.

Dus een gratis eBoek? Wat kun je je daar bij voorstellen?

Ik zat het afgelopen jaar een beetje in een DIY dip. Mijn hersenen staan, als het gaat om zelfmaakideeeën nooit stil. Behalve als ik slaap. Maar ergens lukte het me niet zo goed om met deze ideeën ook echt aan de slag te gaan.

En daar was ineens mijn ‘Doe het effe Zelf‘ geboren! Ik besloot namelijk eens grondig onderzoek te doen en ideeën te bedenken die mij gingen helpen om weer lekker te gaan DIY’en! En dat is zeker gelukt, ik heb weer een flink aantal leuke DIY’s op de planning staan om met jullie te delen.

Doe het effe Zelf

In dit gratis eBoek geef ik je 6 simpele tips om met die plakbillen van de bank af te komen en weer alles te gaan maken wat je graag wilt. Het zijn dé tips die mij altijd goed helpen wanneer ik wel wil, maar het me niet zo goed lukt.

Het is een gratis eBoek omdat het tips zijn waarvan ik wil dat ze voor iedereen te lezen zijn. Daarbij is het ook mijn bedankje voor iedereen die mijn blog leest of heeft gelezen en voor iedereen die mij support op Social Media. Gewoon een gezellig cadeautje van mij voor jou!

Doe het effe Zelf Downloaden

Het eBoek is een PDF bestand, makkelijk te downloaden en op te slaan. Zo kun je hem lezen wanneer je er nu geen zin in hebt, of als je later mijn tips nog eens wil lezen. Daarnaast mag je hem delen met iedereen!

Download ‘Doe het effe Zelf‘ hier

Ik hoop dat je ‘Doe het effe Zelf‘ leuk vindt! Laat me dit vooral weten in de reacties hieronder of op de Gras tussen je Tenen Facebook pagina.

Geniet van vandaag en kom vanmiddag nog even buurten. Dan deel ik mijn eerste DIY sinds lange tijden!

Liefs,

Sanne