Gras tussen je Tenen Magazine!

Magazine

Hoera! Het is eindelijk zover! Gras tussen je Tenen heeft nu ook een e-Magazine waar je je op kunt abonneren! Ik ben er helemaal blij mee! Ik ga je eens uitgebreid vertellen wat je kunt verwachten!

Al een tijdje was ik ermee bezig om een e-Magazine op te starten. Je kunt dit zien als ‘nieuwsbrief’ in email vorm, maar dan een stuk leuker. Net zo leuk als het gevoel van jawel, Gras tussen je Tenen! Het had even wat voeten in de aarde. Stiekem stond er al een aantal weken een verdacht ‘iets’ in mijn sidebar. Een plekje waar je je naam & emailadres in kon vullen. Helaas werkte dit niet naar behoren. Ik ben dan wel creatief, maar niet zo technisch. Ik liet het maar gewoon een beetje voor wat het is.

Afgelopen week besloot ik toch even mijn schouders eronder te zetten. En eigenlijk was het niet eens zo ingewikkeld. Je kan je dus nu inschrijven voor het hippe e-Magazine van Gras tussen je Tenen.

Maar wat kun je dan verwachten? Geloof me, ik zal je geen spam sturen. Wat ik wel ga doen? Ik geef je Sneak Peaks van leuke projecten, leuke en handige tips voor tijdens het DIY’ en, lekker veel (P)inspiratie én natuurlijk het allerlaatste nieuws rondom Give Aways en Winacties. Is dat niet leuk? Ik dacht het wel ;-).

Het e-Magazine zal je niet elke week ontvangen. Zoals ik al aangaf, ik ga niet lopen spammen. Mijn verwachting is dat je het e-Magazine ongeveer elke drie weken ontvangt, via de mail. En ben je het Grassige gevoel zat? Dan kun je je natuurlijk ook gewoon uitschrijven!

Dus, wil jij meer weten over hoe het achter de schermen loopt bij Gras tussen je Tenen? Wil jij meer tips als het gaat om DIY’en? En wil je als eerste weten wanneer er een Give Away of Winactie gaat komen? Schrijf je dan hier in voor Gras tussen je Tenen e-Magazine!