DIY | You’re Tea-Riffic!

Theezakje4

Op Internet vind ik altijd weer fantastische dingen die ik wel zou willen kopen. Maar heel vaak denk ik ook wel, dit kan ik ook zelf maken. Hier zag ik een gewéldige kaart die ik heel graag wilde hebben om naar lieve vrienden of familie te sturen. Maar omdat ik inmiddels een ster ben ik theezakjes maken, koos ik ervoor om deze ook lekker zelf te maken!

Wat heb je nodig?

  • Zelfgemaakte theezakjes (maar dan zonder katoendraadje)
  • Watervaste zwarte fineliner
  • Wit karton
  • Plakband
  • Zwarte dikke stift

& Hoe maak ik deze Tea-Riffic Kaarten?

Theezakje08

Theezakje10

Neem een stel theezakjes, maar (het liefst) zonder katoendraadje. Teken hier met behulp van een watervaste (anders krijg je zwarte inkt in de thee en dat willen we niet!) een leuk gezichtje op. Ik koos voor een simpele ‘Smile’ maar je kan alles maken wat je wilt natuurlijk. Wil je een beterschapskaart maken? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ‘sip’ theezakje ;-).Theezakje11

Wooh! Instant happiness!

Theezakje2

Vouw kaarten van het karton. Ik kocht bij een cheapy cheapy winkel karton met linnenstructuur. Deze hoefde ik alleen nog maar doormidden te vouwen om mooie kaarten te krijgen.

Theezakje3

Plak een dubbelgevouwen plakbandje op de achterkant van een theezakje en plak deze op de kaart. Oh, wat hou ik van simpele DIY’s! Je bent namelijk al bijna klaar!

Theezakje6

Neem een dikke zwarte stift en maak er een mooie kaart van. Klaar ben je!

Theezakje4 Theezakje5

Ik vind ze echt super grappig en heel lief. Ook goed gelukt trouwens! Hoe leuk is het als je zo’n kaart ontvangt? Dan is je dag toch meteen goed? & Je kan er ook echt wat mee, want je kan direct een lekker kopje thee zetten.

Vind je deze kaarten ook zo leuk? Dat komt goed uit! Ik wil namelijk een kaart naar één van jullie sturen, gewoon voor de leuk! Vind jij het leuk om een kaart van mij te ontvangen? Laat dan een reactie achter voor maandag 14 januari en wie weet stuur ik jou wel een kaartje!