DIY | Coffee ‘to go’ Bag

Een tijdje terug kwamen vrienden terug van een lange vakantie reis. Om ze een soort welkom te heten in Nederland, besloot ik een cadeautje voor ze te maken. Net als ik zijn ze behoorlijk koffie verslaafd en brengen ze dus heel wat uurtjes door in de Coffee Company. Ik kocht een Coffee Company strippenkaart voor ze en ‘bouwde’ er een cadeautje omheen: De Coffee ‘to go’ bag!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, maar ik gebruikte bovenstaande spullen. Ook gebruikte ik nog cellofaanpapier en normaal inpakpapier. De jongen van de Coffee Company keek me nogal verbaasd aan toen ik vroeg om een lege ‘Coffee to Go’ beker. Wees brutaal om het te vragen, volgens mij willen koffiezaakjes creativiteit juist stimuleren ;-).

Let’s get it started! Ik nam twee huge gevulde koeken en pakte ze in een mooi cellofaantje. Om hem dicht te plakken gebruikte ik een stukje Masking Tape, waar ik later ook nog een tekstje op schreef.

Mintjes voor de bad coffee breath! Pak ze in, in een leuk papiertje. Ook de Koffie cadeaukaart pakte ik in. Ook op deze pakjes schreef ik een klein tekstje, waar ze voor bedoeld waren.

Neem de koffiebeker en vul deze lekker met watten cappuccino 😉

Prop het pakje met de Koffie Cadeaukaart bij het Cappuccino schuim

Vul het tasje met de ‘Coffee to Go’, de lekkere koeken voor erbij en de mintjes voor de vieze adem

Schrijf het kaartje en niet het tasje met kaart en al dicht. En klaar is je Coffee ‘to go’ Bag!

Het cadeautje viel goed in de smaak en ondanks dat het een simpel en vrij snel te maken cadeautje is, vind ik hem zelf ook erg leuk! Je kunt natuurlijk flink uitpakken met een leuk boek of lekker magazine erbij, lekkere koffiebonen of zelfgebakken koekjes.

Wat is jouw manier om een cadeaukaart leuk cadeau te geven?