Count Your Blessings | #4

Normaal gesproken komt mijn ‘Count your Blessings’ post altijd op maandag, maar ik was gisteren zo ziek zwak en misselijk dat ik niet meer kon dan slapen en zo min mogelijk bewegen. Anders kwam alles eruit ;-). Vandaag gaat het alweer wat beter maar is Saar weer ziek en misselijk… Een en al ziektebedjes in huize Nick, Sanne en Saar, hihi!

Vorige week waren er wel hele fijne zegeningen. Ik heb na jáááren weer eens een nieuwe bril gekocht. Ik droeg heel lang al elke dag lenzen en af en toe mijn crappy bril die echt gewoon not done was. Omdat we binnenkort weer gaan vliegen en ook erg vroeg weggaan, besloot ik dat een nieuwe bril best handig kan zijn. Dus ging ik naar de opticien en liet me een nieuwe bril (+ een nieuwe doos lenzen) aanmeten. Vorige week dinsdag kon ik hem ophalen. Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn nieuwe bril!

Ook had ik een fantastisch teamuitje! Naar de Uithof gingen we, om daar met een band van de sneeuwhelling gegooid te worden, te langlaufen en te steengrillen. Het was echt heel leuk, leuker dan ik had gedacht.

Verder kwam ik er afgelopen week achter dat ik mijn badkamerlade wel eens op mag ruimen, dronk ik VEEL koffie, hadden we een gezellig tapasavondje vanwege Nick zijn verjaardag met vrienden en gingen we weer eens taart eten en lekkere koffie drinken bij Café Zondag.

Aankomende week ga ik rustig aan doen. Gisteren was ik echt niet lekker en vandaag gaat het, buiten hoofdpijn, best goed. Het zal hierdoor iets rustiger zijn op Gras tussen je Tenen dan je misschien gewend bent. Ik hoop alles snel weer in te halen en jullie weer vrolijk te maken met leuke DIY’s, lekkere recepten en veel inspiratie!

Fijne week, x !