Count your Blessings | #20

CYBcol20

Goeiemorgen! Zo, er is weer een week voorbij. En wat voor een week! Tijd dus om nieuwe zegeningen te tellen, want die waren er zeker weten!

Het hoogtepunt van afgelopen week was toch wel dat de kamer bij de badkamer inclusief het halletje van ‘bouwval’ naar prachtige lichte ruimte ‘transformeerde’. Het is echt super mooi geworden! Onze kledingkast staat er nu in en nu kunnen we eindelijk een werkplek gaan maken en dan kan ik er lekker aan de slag! Nog een hoogtepunt is toch ook wel de kledingkast. Ik wilde al zo lang een Pax kledingkast van Ikea, en eindelijk is hij daar. Ben heus niet materialistisch ;-).

Verder afgelopen week had ik een heerlijk bezoekje met Saar aan de kinderboerderij toen het zonnetje nog even scheen. Wat was het heerlijk en lekker warm! Ook ben ik weer aan het sapjes maken geslagen en genoot ik gisteren onwijs van een wortel-sinaasappel sapje.

Komende week ga ik weer druk aan de slag met DIY’en, want dat is er weinig (los van mijn Craftroom dan) van gekomen. Mijn vingers kriebelen weer om leuke dingen te gaan maken. Ik mis het zo! Verder hoop ik dat het een lekkere week wordt, ook voor jou! X

Count your Blessings is bedacht door Anki. Meer Count your Blessings lezen? Klik dan hier!