Count your Blessings | #2

Wat een fijne week met weer veel fijne zegeningen om te tellen (en te vieren!). Maandag moest ik een dagje werken op kantoor, ’s avonds een lesje Yoga Dance gedaan. Dit ging verrassend goed, anders dan ik had verwacht, hihi! Omdat Saar maandagnacht nog een nachtje bij opa & oma sliep, gingen wij nog een avondje naar de film: ‘Alleen maar Nette Mensen’. Leuke film, maar niet bijzonder.

Dinsdag lekker uitgeslapen en alleen lekker de stad in gegaan. Lekkere (vazen vol met) koffie verkeerd gedronken, appeltaart gegeten en tijdschriften gelezen in de bibliotheek. ’s Avonds kwam Saar weer thuis. Ook zo fijn! Woensdag op mijn werk een teamdag gehad. Ik was he-le-maal kapot en viel als een blok in slaap ’s avonds!

Donderdag vrij genomen en rustig aan gedaan. Boodschapjes en ’s avonds een lesje Body Balance. Ik begin mijn conditie weer een beetje terug te krijgen en ik vind het super fijn! Op vrijdag gingen we Kids Playground, hier in Delft, ontdekken. We gingen ’s ochtends en het was lekker rustig. Saar vond het te gek en ik eigenlijk ook ;-). ’s Ochtends kwam haar BFF Maud spelen en ’s avonds aten we pannenkoeken bij Maud. Van het weekend hielden we grote schoonmaak, had ik het gezellig met leuke vrienden, aten we teveel en te slecht (vanavond gelukkig sporten!) en dronk ik heel veel cappuccino’s en thee.

Saar leerde afgelopen week het woordje ‘Koe’ en kochten we een houten koe. Eerst was ons idee om bij elk nieuw woordje datzelfde item te kopen. Hier zijn we eigenlijk ook maar gelijk weer vanaf gestapt, hihi! Ook kochten we een potje omdat Saar te pas en te onpas ‘Poepen!’ roept en dan met haar broek op haar enkels hangt. Rare meid :-D!

Hoe was jouw week?