Count your Blessings | #16

CYBcol16

Elke week op zondag bedenk ik me ineens, hey, het is weer zondag! Alweer tijd om een nieuwe Count your Blessings in te plannen voor de maandagmorgen. Ik ga deze keer maar niet zeggen dat de tijd zo ontzettend snel gaat. Wat ik wel ga zeggen was dat afgelopen week zo’n heerlijke week was! Daarvan wil ik er graag meer!

Maandag, maandag… eh, wat was er maandag ook alweer aan de hand? Ik weet het niet meer! Ohja, Nick had nachtdienst dus deden Saar en ik gewoon lekker rustig aan. Dinsdag kwam Nick uit zijn nachtdienst en was ik weer helemaal happy. Het is zo maf om zo langs elkaar heen te leven. Op het moment dat ik opsta, gaat hij naar bed om te slapen en zodra ik (bijna) naar bed ga, gaat hij werken. Dinsdagavond ging ik samen met Jelle, Janneke en Billy naar een lezing van Christien Meindertsma in Villa Augustus. Ik was nog nooit naar Villa Augustus geweest en wat is het een prachtige plek. In maart heb ik met Janneke een werkafspraak en we meeten bij Villa Augustus. Ik kan niet wachten om alles in het daglicht te bekijken!

Woensdag ben ik lekker aan de slag gegaan met al mijn ‘geheime’ DIY projectjes. Echt, ik beloof het! Later volgt er echt echt echt meer! ’s Avonds lekker naar yoga geweest! Donderdag ging ik voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens naar Xotus, een grote toko hier in Delft. We kochten weer lekkere dingen en kookten ’s avonds Thais voor Sietske die Wie is de Mol kwam kijken.

Het weekend was ook weer lekker vol! Samen met vrienden ben ik (voor het eerst) op stap geweest in de Regenboog in Rotterdam. Het was heel leuk! Op zondag had ik een fotoshoot bij mij thuis. Joyce doet een fotografie opleiding en moest een model hebben. Nou, dat wilde ik heus wel ;-).

Het was een drukke week, maar vooral heel fijn en leuk met lieve mensen om me heen. Komende week wordt weer wat rustiger, ook wel even lekker!

Count your Blessings is bedacht door Anki. Meer Count your Blessings lezen? Klik dan hier!