Count your Blessings | #15

CYB15col

Pfoe! Ik blijf het zeggen, maar wat gaat de tijd onwijs snel! Inmiddels zijn we alweer ruim over de helft van Februari en ik heb nog steeds het gevoel dat Oud & Nieuw gisteren was. Ik vind het niet heel erg, want ik heb ontzettend veel zin in lekker weer! Let’s Count some Blessings!

Ik kreeg van mijn oma twee flinke dozen gevuld met de meest geweldige DIY spullen! Ik vond een tinnen bonbonblik gevuld met een flinke hoeveelheid knopen. Later kreeg ik een mailtje van mijn oma (Sorry oom! Heb nog niet gereageerd!) dat deze uit de jaren ’50 komt en van haar tante is geweest. Het voelde al als een schat toen ik de doos openmaakte, maar nu was de schat nog groter. Ik doe deze nooit meer weg ;-).

Op de markt kocht ik veel groenten en fruit. Dan is het wel weer fijn dat ik in between jobs ben. Voorheen kon ik nooit naar de markt op donderdag. Natuurlijk is er op zaterdag ook markt in Delft, maar dan is het zó ontzettend druk! Op donderdag is het lekker rustig. Het hagelde wel flink en Saar viel in slaap in de wagen dus wilde geen middagslaapje meer doen. Maar fijn was het wel! Ik ben trouwens dol op de fruit- en groentezakken van papier. Die printjes zijn zo lekker kitsch!

Wat nog een fijne zegening was afgelopen week dat ik nu eindelijk ook in het bezit ben van het Hema kaartenrek. Sterker nog, ik heb er twee! Een paar maanden geleden verkocht de Hema kaartenrekken en toen ik ze zag twijfelde ik. Diezelfde middag besloot ik dat ik er toch een wilde hebben en toen ik de volgende morgen terug kwam waren ze allemaal uitverkocht. Rond de feestdagen stonden dezelfde kaartenrekken in de folder, maar in onze Hema werden ze niet geleverd. Via de webshop heb ik toen ingesteld dat ik een mail wilde krijgen als ze weer leverbaar waren en een week of twee geleden was het eindelijk zover. Ik besloot er maar direct twee in mijn digitale mandje te gooien! Afgelopen week kon ik ze ophalen en ik ben er heel blij mee! Ik moet ze nog ophangen, maar tot die tijd staat er in ieder geval al één te pronken op het kastje in de woonkamer!

& Als laatste maar zeker niet de minste: Saar is al een week van haar speen af! Ik vind het geweldig en ik ben heel erg trots! Ze is nog niet eens 2 jaar en er nu al vanaf! Ze heeft alle nachten doorgeslapen! Ik ben heel blij dat het zo makkelijk is gegaan want ze beet al haar spenen kapot. Wat een knappe meid!

Aankomende week wordt een drukke week met veel maar leuke afspraken. Zo ga ik onder andere morgenavond voor het eerst naar Villa Augustus! Hier ga ik met vrienden luisteren naar een verhaal van ontwerper Christien Meindertsma. Ik neem natuurlijk mijn foto camera mee zodat ik er later over kan bloggen.

Veel van bovenstaande foto’s heb ik ook geplaatst op Instagram. Vind je het leuk om me te volgen? Mijn Instagram naam is @sannert! Je kunt mijn Instagram foto’s ook hier bekijken.

Veel liefs!

Count your Blessings is bedacht door Anki. Meer Count your Blessings lezen? Klik dan hier!