Count your Blessings | #14

CYB14col

Wow! Wat gaat de tijd toch onwijs snel! Vorige week had ik een nogal magere CYB, vooral omdat ik me zo beroerd voelde. Nou, inmiddels voel ik me weer helemaal op en top. Ik krijg zelfs al een beetje de lente kriebels!

Eigenlijk ben ik een flink deel van de week nog ziek geweest. Maar gelukkig ging het beter en ben ik vanaf donderdag weer lekker op pad geweest. Op de markt kocht ik een kilo mandarijnen en binnen een paar dagen waren deze al op. Saar bleek dol op mandarijnen en ik was ook weer even vergeten hoe lekker ze eigenlijk zijn. Volgende week maar weer een kilootje halen op de markt!

Vrijdag ben ik samen met Saar naar mijn moeder gegaan. Met de trein én de metro! Zónder kinderwagen. Saar vond het geweldig en ik vond het echt super fijn om met haar lekker te reizen. Ik rijd geen auto en kan nu geen rijbewijs betalen, dus dat ze nu wat groter is en goed kan lopen is natuurlijk ideaal. We kunnen op ontdekkingsreis! Het weekend was een weekend vol met familie- en vriendenbezoekjes. Het was heerlijk, gezellig en gewoon fijn.

Zoals ik al zei begin ik een beetje de lente kriebels te krijgen. Pff! Ik heb juist altijd zo’n hekel aan mensen die de eerste week van januari al roepen dat de lente is begonnen. Toch heb ik zin om weer lekker naar buiten te gaan en vooral om me weer bezig te gaan houden met de tuin! Het is een bende in de tuin en veel plantjes zijn dood, dus ik krijg heel veel zin om alles weer gezellig te maken. Ik heb weer allerlei ideeeën!

Deze week ga ik weer flink aan de slag met solliciteren. Helaas heb ik nog geen nieuwe baan gevonden en stroomden afgelopen week de afwijzingen binnen, haha! Nou ja, dat komt vast allemaal wel goed! Fijne week!