Count your Blessings | #12

CYB12col

Normaal gesproken schrijf ik op zondagavond de Count your Blessings blogpost zodat er op maandagochtend gelijk wat te lezen is op Gras tussen je Tenen. Ik had echter gisteravond zo’n leuk feestje dat ik nu nog aan het bijkomen ben. Maar ik heb wel heel veel blessings gehad afgelopen week!

Twee keer sporten, wat steeds beter gaat. Saar ziek, wat lekker veel knuffelen betekent! Magazines lezen en koffie verkeerd drinken in de bieb. DIY projecten die precies zo uitpakken zoals ze in mijn hoofd zaten. Flinke wandelingen door de sneeuw. Wandelen op het strand. Pindakaaskoekjes bakken. Pannenkoeken bakken. Gezellige avondjes eten met vrienden. Tenten bouwen in de huiskamer. Speelochtenden in de bieb met heel veel kindjes en Nijntje boekjes. Nagels lakken. Lekker in pyjama tot minimaal 12 uur.

En het feestje gisteravond was denk ik wel de leukste blessing van afgelopen week. Ik ging naar Popcake! Een straight friendly feestje met echt zoveel leuke mensen! Overigens had ik nog wel  een flinke angst te overwinnen want het feest was in de penthouse van de Haagse Toren. Wat betekent dat dit feestje op de 42ste verdieping en dus op 132 meter hoogte gevierd werd ;-). En het is maar goed dat ik gewoon gegaan met (met een hele hoop gehuilebalk, dat wel) want anders had ik noooooit op de foto gekund met cutie Raynor Arkenbout (Edwin uit GTST!).

Vandaag ga ik eerst even lekker bijkomen van het gebrek aan een paar uurtjes slaap! Ik ben heel blij dat de sneeuw weer zo goed als weg is en ik een stralende zon buiten zie. Het wordt weer een heerlijke week!