Count your Blessings: #11

CYB11collage

Goedemorgen! Vandaag is de Count your Blessings post iets later dan dat jullie misschien gewend zijn. Maar ik ben het echt niet vergeten. Hoe kan ik nou vergeten iets gezelligs te schrijven over de eerste week van 2013 waarin er een flink pak sneeuw viel?

Sneeuw, inderdaad, sneeuw ja! Maandag ging ik knus met Saar boodschapjes doen bij ons plaatselijke Bio supermarkt. We kwamen buiten en het sneeuwde. Niet zo’n klein beetje ook, Saar vond er he-le-maal niks aan zo op de fiets. We hebben lekker warm binnen gezeten en af en toe even naar buiten gespiekt, want ja, het was wel mooi ;-).

De rest van de dagen waren vanwege de sneeuwval niet heel bijzonder. Ik heb een poging gedaan om met Saar te gaan wandelen in de sneeuw maar dat was ook niet echt een succes. Ze vindt het gewoon niet zo heel leuk. Het was wel heel mooi hoe bijzonder ze het vond om de sneeuw te ‘pakken’. We hebben het dus lekker rustig aan gedaan en binnen lekker knus gemaakt met dekentjes, thee en af en toe een extra momentje televisie kijken.

Vrijdag kwam in de ochtend ons buurmeisje spelen. Zij is maar drie maandjes jonger dan Saar en het is heel schattig. Ze kunnen soms niet helemaal met, maar vaak ook niet zonder elkaar. Lekker stel! ’s Avonds ging ik met Nick mee om te kijken naar zijn zaalvoetbalwedstrijd. Het was echt super grappig! Wat zijn mannen toch lomp en kunnen ze toch boos zijn om he-le-maal niks!

Op zaterdag en zondag kreeg ik al mijn vriendinnetjes over de vloer. Het was heel gezellig met veel lekker eten, drinken en kletsen. Verder ging het natuurlijk weer sneeuwen ;-).

Aankomende week hoop ik dat de sneeuw toch een beetje gaat smelten, al ziet het er niet naar uit.  Dan kunnen we weer lekker wandelen buiten (zonder wagen) en lekker weg op de fiets. Ach, we zien wel hoe het loopt. Tot die tijd vermaken we ons binnen ook prima! Fijne week!

Count your Blessings is bedacht door Anki. Meer Count your Blessings lezen? Klik dan hier!