2012 | Mijn Top 5

top

Na vandaag is 2012 weer voorbij. Voor mij was 2012 een fijn, bewogen jaar. Een hoogtepunt uit 2012 was toch wel dat ik ben gestart met Gras tussen je Tenen. Ik wilde altijd al graag mijn DIY projecten delen, maar op de een of andere manier vond ik de stap best groot. Toch ben ik heel blij dat Gras tussen je Tenen nu bestaat. Ik vind het alleen maar leuker worden! Als afsluiter van dit jaar, deel ik mijn favoriete blogposts van 2012.

KL16

1. Ik maakte Knuffel Letters en ik ben er nog steeds heel erg blij mee! Vooral ook omdat ik dit maakte naar aanleiding van een plaatje wat in VT Wonen stond van letters die te koop zijn. Ik maakte ze zelf heel cheap na en ze zijn heel goed gelukt.

Ontbijt op bed1

2. Het ontbijt is denk ik toch wel mijn meest favoriete maaltijd van de dag. Ik bedacht een ontbijt op bed binnen 10 minuten en ik heb nu al zin om volgend jaar hier nog meer variaties op te maken!

Krijtbordsticker

3. Ik maakte Labels van Krijtbordstickers en heb hier dagelijks nog plezier van. Eindelijk zijn mijn keukenkastjes wat meer georganiseerd en zit ik niet meer met 3 pakken rijst omdat ik niet kan zien hoeveel er nog in een pak zit.

b7

4. Van dit Zomerse Housewarming Cadeau krijg ik weer kriebels naar warm en zonnig weer. Ook dit vond ik echt een fijne, leuke en simpele DIY om te maken.

Papierslinger10

5. De Slinger van Papier maakte ik snel (als je het knippen van de rondjes even niet mee telt ;)) en makkelijk. Ik vind hem nog steeds leuk en hij hangt nog steeds boven de bank. Ook volgend jaar ga ik hier nog meer slingers van maken in leuke kleurtjes. Het werkt namelijk echt verslavend!

Natuurlijk vond ik alle posts die ik heb geschreven leuk, anders had ik ze nooit online gezet. Toch zijn dit denk ik wel degene die ik het leukst vond. In het komende jaar hoop ik nog meer te schrijven en veel leuke DIY’s te bedenken en te delen.

Wat vond jij de leukste blogpost op Gras tussen je Tenen? En waarvan zou je meer willen zien in 2013?