Up-cycled Kinderkeukentjes

Up-cycled Kinderkeukentjes

Ik ben dol op vrijwel alles wat zelfgemaakt is. Maar nog doller word ik van iets lelijks wat omgetoverd wordt tot een prachtig nieuw product. Al een tijdje sla ik zo ongeveer alle plaatjes op van kastjes die ‘ge-upcycled’ worden tot prachtige kinderkeukentjes. De een nog mooier dan de ander.

Dromen van een eigen kinderkeukentje

Het idee is simpel; tik een cheap kastje op de kop en bedenk een creatief plan om hem op te pimpen tot een fantastisch kinderkeukentje! De grootste uitdaging? Zoveel mogelijk gebruik maken van tweedehands materialen; lekker goedkoop en lief voor Moeder Natuur! Het laat je net iets verder kijken dan je neus lang is ;-).

Mijn droom is om voor Saar haar tweede verjaardag ook zo’n geweldig kinderkeukentje te maken. Op de creche vind ze het nu al heerlijk om in de weer te zijn met potten en pannen. Ik heb al een houten nachtkastje (gratis!) en een tweedehands ijzeren kom (€0,50 om te gebruiken als wastafel). Ik hoop mijn ‘nachtkastje up-cycle tot kinderkeuken experience’ met jullie te delen hier op ‘Gras tussen je Tenen’ maar tot die tijd doe ik nog even wat inspiratie op… Doe je mee?

Bekijk deze hippe kinderkeukentjes op:

1. Small & Friendly
2. The Land of the Oz Fam
3. Design Dazzle
4. The Golden Adventures
5. Blue Eyed Yonder
6. Lilla a Design