Kleding geshopt voor Saar

Afgelopen weekend waren we bij mijn vader. Hij woont in een dorpje vlakbij Groningen. Een ritje Delft – Groningen is vrij heftig om te rijden, maar we de beloning is altijd heel erg groot. Mijn vader woont op een grote boerderij in een mooie omgeving, zijn tuin en moestuin zijn gigantisch en we komen er altijd lekker bij. Zeker voor Saar is het ook altijd een feestje om daar te zijn en lekker aan te rommelen.

Bijna altijd zoeken Nick en ik een momentje om ook het centrum van Groningen even in te duiken. Ik vind het een hele leuke stad! En weet je wat zo grappig is? Altijd wanneer ik in Groningen de Zara in duik, stap ik altijd met een boel leuke kleding voor Saar weer buiten. Ga ik hier in Rotterdam of Den Haag, dan is het altijd ellende. Maar in Groningen… ik weet niet wat het is. In ieder geval, ik shopte een aantal toffe items voor Saar die ik vandaag met je wil delen! Of vooral zijn de meeste items uitgezocht door Nick! En… allemaal in de sale!

Zara1

De kleding die ik kocht heb ik wat ruimer gekocht. Momenteel zwemt Saar een beetje rond de maat 110. Ik kocht nu alles in maat 116, alvast met het oog op de herfst. Zo ook deze sweater. Ik houd onwijs van grafische printjes zoals balletjes en streepjes!

Zara2

Een lekker joggingbroekje. Kan dienen als pyjamabroekje, of gewoon als chille buitenspeelbroek. Op zondag hebben wij vaak een ‘zondag grijze jogging chill broek dag’. Zo kunnen we na de zomer weer lekker met z’n drietjes in onze grijze joggingbroeken chillen :).

Zara3

Dit lieve shirtje heeft korte mouwen, maar is wel van een wat dikkere stof. Lekker met een vestje!

Zara4

Dit shirtje is wel wat dunner, maar kan ook prima met een lekker vest! Ik vind hem heel erg leuk met die gouden glitter balletjes.

Zara5

Deze jurk is absoluut het leukste wat we hebben gekocht.

Zara6

Samen met deze sweater. Ik hou onwijs van kleding met afbeeldingen van dieren erop!

Zara7

Tot slot kochten we ook alvast twee spijkerbroeken. Ze zijn wat aan de ruime kant, maar spijkerbroeken zijn altijd goed, toch? Vooral de donkere vind ik tof met die stukken op de voorkant. En eh… ik heb net zo’n broek :D.

Je zal je wellicht afvragen wat Saar zelf van de kleding vindt? Ze vindt het prachtig! Gelukkig maar, want het zal niet lang meer duren voordat Nick en ik er niks meer over te zeggen hebben.