Zonnig Housewarming Cadeau: 5 Stappen

Tsja… wat geef je vrienden die al eerder zijn gaan samenwonen, een hele uitzet bij elkaar hebben gesprokkeld en wéér gaan verhuizen? Tsja… ik moest er even over nadenken, totdat ik een heel leuk housewarming cadeau tegenkwam op Pinterest, waar ik mijn eigen draai aan gaf. Ben je ook op zoek naar een leuk en origineel Housewarming Cadeau? Ik laat je zien hoe jij de show steelt in 5 stappen!

1. Ga snel naar de dichtstbijzijnde tuinwinkel (bijvoorbeeld Intratuin) en ga op jacht naar een leuk limoen of citroenboompje. Koop een sixpack Mexicaanse biertjes (Sol is goedkoper dan Corona en misschien wel lekkerder) en een netje limoentjes (of citroentjes). Scoor een hip inpakpapiertje en neem een schaar en plakband. Je bent klaar om te gaan! Sterker nog… je bent al bijna klaar ;-).

2. Pak die afzichtelijke pot in met een leuk en kleurig inpakpapiertje. Doe dit een beetje op een speelse manier als je daarvan houd.

3. Probeer wel een soort opstaand randje te maken om te voorkomen dat je wat onderdelen van je cadeau onderweg verliest.

4. Vul de pot van het boompje met de biertjes. Mochten ze omvallen of niet stevig blijven staan, dan kun je ze aan de stam van de boom vastplakken met een stukje plakband.

5. En last but not least, vul de pot ook nog met wat limoenen en klaar is je prachtige housewarming cadeau!

Wil je het helemaal bont maken? Je kunt de takken van de boom nog versieren met slingers, er een leuke (zelfgemaakte) kaart aan hangen of inpakken met een gezellig cellofaanpapiertje. Ik heb hem zo gelaten, ik vond hem zo al stoer zat!