Shoplog | Ikea

Ik woon op een kwartiertje fietsen van Ikea en toen ik net in Delft woonde was ik er wekelijks wel te vinden. Zo blij dat ik zo dicht bij Ikea woonde! Inmiddels ben ik een beetje ‘Ikea afgekickt’. Toch ging ik afgelopen week toch weer eens kijken. Soms komt die Ikea ‘kriebel’ weer naar boven en kan ik niet anders dan gewoon GAAN! Mijn karretje zal uiteindelijk voller dan ik hoopte (seriously, ik had écht niks nodig!). Waarmee? Ik ga het je laten zien!

Ondanks dat ik niks nodig – oké, onze wok was wel overleden -, ben ik toch wel erg blij met mijn aankoopjes. Even op een rijtje: Ik kocht een kussen voor op de bank (die was nieuw in de collectie), een soort scrapbook setje met lintjes, stickers, papier en labels (hoe cool!), een wok (die niet in de vaatwasser kan, bummer Ikea!), tuitbekers, ziplockzakjes een taartenbakset en een superleuke kerstboomslinger.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal onder de indruk was van de kerstafdeling! Normaal gesproken ben ik er bij Ikea niet heel erg fan van omdat de nadruk nogal ligt op de kleuren rood en wit. Nu waren er ook veel kerstaccessoires in zwart en wit waar ik juist wel heel erg van hou! Jammer genoeg vond Nick het wel weer mooi geweest, dus de rest van de kerstspulletjes komen nog wel!

& Last but not least, inpakpapier kocht ik ook nog! Voor de fans, hier verkochten ze flinke rollen ‘craft’ papier (bruin papier). Benieuwd naar de wintercollectie van Ikea? Kijk hier

Zelf vind ik Shoplogs op andere blogs altijd érg leuk! Zou je het leuk vinden om vaker een Shoplog van mij te lezen? Laat het weten bij de reacties!