Project Craftroom | #3

cra4

Wow! Wat een nieuwe vloer in een ruimte kan doen zeg! Er zijn weer allemaal leuke vorderingen in mijn aanstaande Craftroom en ik ga je er vandaag wat meer over vertellen. Nog even en ik zit al vanuit die kamer te ‘craften’, want wat gaat het hard!

cra1

De afgelopen dagen hadden Nick en ik flink onze schouders eronder gezet. Flink schilderen, schuren, deuren schuren en schilderen, nog een extra laagje, nog een randje hier… We hadden een deadline, want op woensdag moest en zou de vloer met plinten gelegd worden.

cra2

 

Op zolder lagen nog 3 pakken laminaat wat we over hielden van de vloer in de woonkamer. Dit laminaat is erg mooi en was toen we het kochten ook echt aan de prijzige kant. Ik vind de kleur heel mooi dus we gingen maandag op weg naar Praxis om nog even twee extra pakken te halen. Helaas… de hele ‘Pergo’ collectie was uit het assortiment. Wat een dikke fail!

cra3

Dinsdag maar op pad gegaan voor nieuw laminaat. Best jammer want ik ben nogal kritisch. Ik vind laminaat al gauw behoorlijk nep lijken en vooral als het gaat om de goedkopere varianten. Bij Gamma was er een aanbieding die echt spotgoedkoop was. Ik was niet razend enthousiast, maar gezien de prijs en de deadline (!) was ik snel overgehaald. Al met al bleek het in daglicht geen slechte keus.

cra4

En jeetje, we hebben de boel gisteren gelegd en het is echt een plaatje! Jelle en Billy hebben de vloer gelegd, Nick heeft Saar vermaakt met een tripje naar de kinderboerderij en ik heb heel de dag plinten en ander houtwerk staan schilderen. Het resultaat mag er echt zijn! Het is nog niet helemaal klaar. Er moeten nog een paar plinten worden gelegd maar dat ga ik vanmiddag doen. Dan nog even de stofzuiger er door heen en dan kunnen we de kledingkast gaan halen. Mijn broer komt zondag en met hem ga ik bedenken hoe we een praktisch en hip bureau/werktafel kunnen maken. Het zou dus zomaar kunnen dat ik volgende week al lekker in mijn Craftroom aan het ‘crea beaen’ ben!

cra5 cra6

Alle foto’s zijn weer gemaakt met mijn iPhone dus de kwaliteit is niet opperbest. Daarbij zie je op deze foto’s nog helemaal geen plinten, maar deze hebben we pas ’s avonds gelegd. Ik zal weer foto’s plaatsen zodra alle plinten gelegd zijn 😀