Huis | Hippe & Handige Rolgordijnen

Velux4
Advertorial

Toen wij ons huis kochten in Delft was in onwijs gecharmeerd van de schuine dakramen op zolder. Deze dakramen van VELUX® laten erg veel licht binnen en ik wist ook direct dat de zolder onze slaapkamer zou gaan worden. Inmiddels wonen we alweer twee jaar in Delft en ben ik nog steeds dol op deze fantastische ramen.

Velux1

Onze VELUX ramen zijn uitgerust met gordijnen zodat, ondanks dat het schuine dakramen zijn, we toch elke avond met de gordijnen dicht kunnen slapen. Er is alleen één nadeel… Om deze gordijnen te kunnen sluiten moet je ongeveer 190 centimeter zijn. Net zo lang als Nick. Want ik met mijn 160 centimeter kom er niet bij ;-).

Velux2

Zie je? Ik moet gewoon helemaal op mijn bed op mijn tenen gaan staan en als ik mezelf dan helemaal uitstrek kom ik er nèt bij. Dit is ook het enige gordijn wat ik dichtkrijg van de drie ramen.

Velux3

Ik vond het ook wel erg grappig dat ik werd benaderd om mijn ervaring met jullie te delen over mijn VELUX dakramen. Anders was ik er namelijk ook niet achtergekomen dat er dus nu ook een fantastische oplossing is voor mijn probleem. Via de VELUX Webshop  kun je namelijk ook elektrische rolgordijnen kopen! Je hebt een ruime keuze uit kleuren en maten en met één druk op de knop gaat het gordijn open of dicht. Hoe heerlijk is het om vanuit bed gewoon je gordijnen te kunnen bedienen? Sinds ik ‘The Holiday’ met Kate Winslet heb gezien heb ik dit altijd al eens willen doen!

Velux5

(Als je goed kijkt zie je in het linkerraam de Sint Jan Kerk van Delft, vanuit onze zolder kunnen we allebei de kerken zien… heerlijk!)

Ik vind het echt een leuke ontdekking, want ik heb altijd tegen Nick gezegd dat ik heel graag de gordijnen wilde vervangen voor een mooiere kleur. Dus tegen die tijd weet ik wel dat ik automatisch bestuurbare gordijnen bestel :D! Ik heb nu afschuwelijk blauwe gordijnen die wel heel goed het licht en de warmte tegenhouden. Voor welke kleur zal ik bij mijn nieuwe gordijnen gaan? Want dat afschuwelijke blauw, dat ben ik nu wel een beetje zat ;-).