Hipperdepip: Tas-ka

Al een tijd volg ik de blog van Ontwerpbureau, winkel en webshop Tas-ka. Ik weet niet echt waar ik zat met mijn hoofd, maar in mijn gedachten was deze winkel niet echt naast mijn deur te vinden. Totdat ik een aantal weken terug door de supergezellige Prins Hendrikstraat liep en ik tot mijn verbazing zag… Hey, hier zit Tas-ka!

Een paar dagen later liep ik de winkel eens binnen, toen ik wat meer tijd had. Woohoo! De winkel vond ik stiekem nog leuker dan hun blog. Wat een mooie producten! Ik werd er superhebberig van. Ook de aankleding was helemaal mijn ding. Strak en een beetje eigenwijs. Bij het zoeken naar een kraamcadeautje werd ik heel goed geholpen. Ik kocht een heel leuk Pop-Up boek: In het bos van de Luiaard.

Ik kon het niet laten om de winkel te verlaten zonder iets voor mezelf te kopen. Bij Tas-ka verkochten ze een leuke collectie boeken van Paumes dus kocht ik het boek ‘Children’s rooms Copenhagen’. Ik vind het een fantastisch boek! Wat een heerlijk boek vol met inspiratie voor kinderkamers. Ook kocht ik een rolletje Masking Tape, wit met rode stipjes.

Wat ik vooral leuk vind aan Tas-ka is dat er over alle details wordt nagedacht. Mijn cadeautjes werden mooi ingepakt in prachtig inpakpapier. Simpel maar toch heel hip. En ondanks dat de winkel niet heel groot was en ik in mijn eentje was, voelde ik me niet opgelaten. Het voelde gewoon als een gezellige ‘huiskamer’ vol met fijne cadeautjes.

Wil je meer weten over Tas-ka? Ze hebben een heel leuk blog en een webshop. Of je bezoekt gewoon hun fantastische winkel!