Hippe Stationery van Dille & Kamille

Dille & Kamille Stationary

Ik ben dol op mooie en hippe Stationery! Mooie schrijfwaren, notitieboekjes, kaarten, masking tape, labels. Wanneer ik een winkel in loop check ik gelijk de afdeling met kantoorartikelen. Ik word er super hebberig van. Ik ben erachter gekomen dat Dille & Kamille ook gewéldige stationery verkoopt! Kijk je mee?

Dille & Kamille Stationary

Ze verkopen bij Dille & Kamille erg veel Stationery. Het ligt hier in Delft een beetje verdeeld over de winkel. Je vindt mooie (kerst) labels en kaarten bij de kassa en notitieboekjes, pennen, stiften en knijpertjes bij de kinderafdeling. Prachtig!

Dille & Kamille Stationary

Er worden bij Dille & Kamille veel verschillende kaarten verkocht. Deze kaarten van Olive & Moss vond ik wel echt een van de leukste. Erg leuk om in een kinderkamer te hangen, bijvoorbeeld in een lijstje. Of gewoon met een stukje masking tape op de muur in de woonkamer.

Dille & Kamille Stationary

Dille & Kamille Stationary

Dan de notitieboekjes! Ik word helemaal wild van notitieboekjes! Vooral als ze zo simpel en ‘clean’ zijn vormgegeven als deze. Het grote boekje heeft frisse, krakende, witte lege pagina’s. Heel prettig omdat je zo makkelijk even een snelle mindmap kunt maken. Zelf gebruik ik een notitieboekje met blanke pagina’s ook om schetsen in te maken voor DIY projectjes.

Het kleine notitieboekje is ideaal voor in mijn tas. Ik sleepte een tot voor kort nog een Moleskine mee in a5 formaat. In mijn tas vind ik het lekker om een notitieboekje mee te nemen met lijntjes. Ik maak graag lijstjes dus een gelinieerd boekje is dan heel fijn. Juist als ik op weg ben krijg ik vaak de meeste (creatieve) ideeën. Als ik zo’n idee dan ook gelijk op kan schrijven, vind ik dat gewoon lekker. Hoef ik ook niet bang te zijn dat ik iets vergeet. En ondanks dat ik ellenlange lijstjes kan bijhouden op mijn iPhone, een nostalgisch notitieboekje en een pen werken toch het lekkerst!

Dille & Kamille Stationary

Dille & Kamille Stationary

Deze knijpertjes zag ik ook bij Dille & Kamille. Ik vind ze echt super cute! Ze verkopen ook knijpertjes zonder iets erop of juist met lieveheersbeestjes en aardbeitjes. Ik vond deze echt heel leuk.

Ik raad je zeker aan om eens rond te snuffelen bij Dille & Kamille. Vooral als je het net als ik, leuk vind om creatief bezig te zijn. Of als je net als ik een grote liefde hebt voor spulletjes met een hoog ‘hebberigheids’- gehalte ;-).