CoverZin om weer lekker te gaan Do it Yourselven?

Doe het effe Zelf is mijn nieuwste eBoekIn dit gratis eBoek geef ik je makkelijke en leuke tips over hoe je jezelf weer lekker aan het Do it Yourselven krijgt.

Je zal jezelf afvragen, hoe moeilijk is het nou om dat potje lijm te pakken. Ik kan je vertellen… dit is af en toe heel moeilijk. Ik blijf vaak genoeg ook graag met mijn billen aan de bank geplakt in mijn in mijn roze badjas en shabby pantoffels.

Dus laten we samen onze badjas in de kast hangen en die pantoffels in de prullenbak gooien en download nu Doe het effe Zelf!

Gratis?

Helemaal gratis! Leuk hè? Ik heb dit eBoek speciaal gemaakt voor jou als lieve bezoeker van mijn blog! Omdat ik het zo bijzonder vind dat jij mijn blog blijft volgen.

En wanneer je mijn eBoek downloadt ontvang je ook elke twee weken de Gras tussen je Tenen Nieuwsbrief. Hierin neem ik je mee in een kijkje achter de schermen, DIY tips die niet op mijn blog te lezen zijn en een lekkere dosis ‘Feel Good’ inspiratie!

Aan de Crea Bea!

Dus laten we kennis maken met elkaar en gezellig samen aan de slag gaan! Vertel mij jouw naam en waar ik het eBoek naartoe kan sturen.